Váš osobní poradce Eurona
Česká ekologická drogerie

+420 604 212 688

Jela jsem ke kamarádce a vzala jí vzorečky – a už si buduji svou síť.

Pavla Zelinová - Jela jsem ke kamarádce a vzala jí vzorečky - a už si buduji svou síť.

Eurona - Jak začít s Euronou vydělávat?

Jak začala Pavla Zelinová?
– Tento článek vznikl v době, kdy měla své první kariérní postupy.
– V současnoti (rok 2024) už je na pozici rubínový top manažer u Eurony.


Řešila: Jak si zjednodušit úklid.
Nyní: Euronováním se baví, je úspěšná poradkyně se svou obchodní síti.

Euronu jsem znala už dříve. Občas jsem si objednala nějaké věci od paní, která ale byla jen samospotřebitel, což se potom ukázalo jako nevýhoda. Když jsem jednou měla pocit, že mi výrobek tak úplně nefunguje, paní mi nedokázala nijak poradit. To mě trochu odradilo a proto jsem si už pak dál kupovala jen aviváže, které jsem měla odzkoušené. Jejich vůně jsem si úplně zamilovala, protože byly úplně jiné než ty z drogerie.

Žijeme v rodinném domě a větší úklid mi vždy zabral celý den. Hledala jsem proto způsoby, jak si jej usnadnit. Jednou se mi na FB objevila skupina Petry Gregůrkové, kde jsem se ze zvědavosti přidala. Právě tam probíhala akce – kouzelná kniha plná návodů a fotek za registraci. To se mi zalíbilo a udělala jsem si hned stobodovou objednávku. Z prvního voňavého balíku jsem byla úplně unešená a dala se do testování. Byla jsem nadšená z výrobků, které mi úklid opravdu urychlily a rozhodla jsem se splnit si úspěšný start. Petra mi nabídla i spolupráci, s díky jsem odmítla. Tou dobou jsem byla na RD s dvouletou dcerkou a občas chodila do práce, takže jsem měla jasno v tom, že doporučovat Euronu dál určitě nebudu.

Výrobky, které nádherně voní a ještě k tomu fungují! jsem si úplně zamilovala. Řekla jsem si, že je zkusím jen tak doporučit kamarádce. Přichystala jsem si první vzorečky, vzorník vůní a kouzelnou knihu a jela i s malou navštívit kamarádku. Nadšeně jsem jí vyprávěla o voňavé a účinné české drogerii, řekla, ať si vše vyzkouší a že si za týden pro knihu a vzorník přijedu. Výsledek – má první registrace! To mě ohromně namotivovalo a začala jsem se dělit o své nadšení z výrobků dál. Od té doby uplynul rok a já jsem v červenci vystoupala na pozici 12%. Euronu neberu jako práci, pro mě je to koníček, který mě navíc v mnoha směrech posunuje dál. Největší odměnou jsou pro mě spokojení zákazníci, kteří se na mě můžou kdykoliv obrátit. Mě to prostě baví 🙂

Dnes už je Pavla na pozici rubínový top manažer a stále s Euronou aktivně spolupracuje.  Chcete i vy být jako Pavla?

Jak mít přivýdělek z domova?

Buďte poradce firmy Eurona. Nehledejte v tom nic složitého. Kamarádkám a všem v okolí říkáte o tom, co používáte, co máte u Eurony rádi a doporučujete konkrétní věci a z toho máte provize. Čtěte dál, ať víte na co nezapomenout.

Buďte takoví, jakcí jste. Raďte lidem dobré věci.

Ostatně to zřejmě i běžně děláte. Jen si vzpomeňte, kdy naposledy jste kamarádce řekla, kde jsou plenky v akci, kde jste byli na dobrý oběd, a nebo co má koupit v lékárně dětem, když jí stále marodí. Jenže z té lékárny Vás nikdo neodměnil.

V Euroně za každé doporučení získáváte body dle výše objednávky Vašich zákazníků. A nejen u 1. objednávky, ale u všech dalších, které Vaši zákazníci udělají. Proto se jim perfektně pověnujte, vše ukažte, vysvětlete. A hlavně – až kamarádce přijde balík, tak zjištěte zda je spokojená, zda jí vyhovují vůně a produkty fungují dle jejích představ. (Víte, co dělat, když spokojená není? Ozvěte se mi. Máme garanci a plno tipů z praxe čím by to mohlo být.)

Jak začít s Euronou vydělávat?

Kamarádce pomůžete udělat 1. objednávku, aby na nic nezapomněla, ukážete jí výhody zákaznického čísla, dárky, které může jako nováček získat, sbírání bonusových kreditů atd.

Důležité je předávat známým a kamarádkám své Eurona ID, které získáte při své registraci. Pokud nevíte, kde ho najdete, tak se na mě obraťte, podívám se do systému.

A nejen předávat, ale hlavně pohlídat, aby skutečně to ID u 1. objednávky zadali. Mně se nejvíc osvědčilo dělat 1. objednávku se zákazníkem, tak aby on věděl, že objednání je jednoduché.

A hlavně nezapomeňte Vaší kamarádce říct, proč to Vaše Eurona ID má zadat a co se stane, když ho nezadá a o co všechno přijde.

Jak si vydělat s Euronou ještě víc?

Není třeba absolovat žádné školení, splnit nějaké testy apod. Začít můžete kdykoliv jen chcete. Také nezáleží na tom, jaké máte vzdělání, co je Vaše současná práce nebo jak dlouho jste u Eurony registrovaní. Není třeba nic měnit, nic plnit. 

I když jedno doporučení bych pro Vás stejně měla. – Klidně se mi ozvěte, že chcete začít. Dám Vám základní rady co pohlídat, aby i Váš nováček měl všechny výhody a získal všechny dárky, které získat může. Je škoda, abyste oba přišli kvůli nějakému bodu o provize nebo odměny navíc.

Naučím Vás i jak dále pracovat, když už máte svého 1. nováčka – zákazníka. Jaká by měla být o něj péče, co mu říct atd. Aby Váš příjem byl vyšší každý měsíc.

Jak se zaregistrovat do Eurony?

Dočetli jste až sem a nemáte vlastní zákaznické číslo u Eurony?
Je zdarma a nemusíte nic plnit. Zkrátka bez povinností. Ráda Vám ukážu jaké jsou výhody a pomohu vyřídit. Kontaktujte mě.

Jak-si-vydělat-s-Euronou-práce-z-domu-Eurona-poradce-jak-si-vydělat-v-mlm-přivýdělek-práce-z-domova-práce-na-mateřské-jak-začít-podnikat-poradit-objednat

Líbil se vám článek?

Sdílejte ho dál.

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
LinkedIn
Twitter

Další články:

TIPY pro 1.nákup

Tápete, co nakoupit? Nechte si poslat e-mail plný tipů na produkty, které doporučuji než začnete objednávat. :) 

.
Petra Gregůrková - Eurona, ekologické čístící prostředky, práce z domu, česká drogerie

Vzorečky ZDARMA

Produkty pro úklid

Sledujte mě na sítích

Kontakt

Napište mi přes Whatsapp, e-mail nebo využijte kontaktní formulář.